Radionica Stvaranje razvojnih, poduzetničkih i javno-privatnih partnerskih projekata

ESF12.5.2015._web30.03.2016. od 09 do 15 sati Mala scena Hrvatskog doma, Karlovac
Druga, dvodnevna radionica u sklopu projektne aktivnosti “Jačanje kapaciteta za predstavnike ključnih dionika”, na temu “Stvaranje razvojnih, poduzetničkih i javno-privatnih partnerskih projekata” biti će održana za sve zainteresirane obrtnike i poduzetnike 30.03.2016. godine u prostoru Male scene Hrvatskog doma od 9 do 15 sati.

Drugi dio radionice, predviđen za predstavljanje i valoriziranje poduzetničkih projekata, biti će održan 06.04.2016. u Dvorani udruženja obrtnika. Radionicu će voditi gđa. Renata Šeperić Petak iz Logičke matrice, stručnjakinja za područja poduzetništva, gospodarstva, politike EU, fondova EU, ruralnog i regionalnog razvoja.

Radionica se provodi unutar projekta financiranog od Europske unije „STAR VOICE: Karlovačko javno-civilno partnerstvo za sudjelovanje građana i povećanje transparentnosti za revitalizaciju stare gradske jezgre – Zvijezde“. Projekt je prijavljen u sklopu natječaja IPA 2012: Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima. Nositelj projekta je KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj, a partneri su Grad Karlovac, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, Udruga za razvoj građanske i političke kulture Polka i Veleučilište u Karlovcu.

Cilj projekta s proračunom od 152.988,07 eura (1.165.769,09 kuna) je provesti deliberativne oblike sudjelovanja građana u upravljanju javnim dobrima grada Karlovca i omogućiti građanima, organizacijama civilnog društva i ključnim dionicima aktivno nadziranje i sudjelovanje u „zajedničkom upravljanju lokalne zajednice” gradskom jezgrom – Zvijezdom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *