Street Art Karnewal u Vukovaru

streetartka_201606-07.10.2016. Radnički dom, Vukovar
KA-MATRIX u suradnji s udrugama VUKA i Attack! u Vukovaru organizira nastavak programa posvećenog uličnoj umjetnosti na kojojem će se predstaviti karlovački, dugoreški, vukovarski i zagrebački autori. Program započinje otvorenjem izložbe u Radničkom domu u Vukovaru 6. istopada u 19 sati, a nastavlja se radionicom idućeg dana.

Uz otvaranje izložbe na radionici ulične umjetnosti i streetart akciji sudjelovat će ulični umjetnici iz Vukovara, Zagreba i Karlovca.

Prisutni će moći tako vidjeti i naučiti neke od tehnika koje se koriste u uličnoj umjetnosti (stencil art, graffiti)…
::::::::::::::::::::::
Program u Vukovaru nastavak je na prethodnu akciju u ličkom Lovincu gdje je organizirana izložba, radionica i grafitiranje u tamošnjem Domu kulture.Nakon Vukovara i Lovinca pred nama je još jedan akcija u Duga Resi i izložbe u Puli i Zagrebu.
::::::::::::::::::::::
Projekt Streetart KArnewall provodi udruga KA-MATRIX u partnerstvu s Attack!-om (Zagreb), te suradnicima VUKA-om (Vukovar), UKE (Lovinac) i Savezom udruga Rojc (Pula) kroz platformu CLUBTURE.
::::::::::::::::::::::
Projekt se provodi uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Zagreba gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade “Kultura nova”
i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva / kroz projekt Centri znanja.

FaceBook EVENT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *