Studijski posjet u Grad Zagreb, Centar za nezavisnu kulturu i mlade Pogon i Savez udruga Operacija Grad

pogon logoIduća aktivnost u okviru projekta Making Space for Active Community / Prostor za aktivnu zajednicu koji tijekom 2014. i 2015. godine u suradnji s partnerskim organizacijama iz Zagreba i Pule provodi udruga KA-MATRIX je studijski posjet u Grad Zagreb, Centar za nezavisnu kulturu i mlade Pogon i Savez udruga Operacija Grad namijenjen predstavnici lokalnih uprava gradova Karlovca i Pule, te predstavnicima Saveza udruga Rojci mreže Kaoperativa.

U okviru posjeta sudionici će će se susresti s djelatnicima u Gradu Zagrebu koji su odgovorni za rad mješovite ustanove Centar za nezavisnu kulturu i mlade Pogon s ciljem upoznavanja kako u praksi djeluje partnerski rad između lokalne uprave i organizacija civilnoga društva.

Obzirom da je broj sudionika ograničen molimo sve zainteresirane da se jave na telefon 095 4446880 ili mailom na info@ka-matrix.hr.

Projekt Making Space for Active Community sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda Operational Programme Human Resources Development, Second Version, Instrument for Pre-Accession Assistance, 2007HR05IPO001.

Nositelj projekta Making space for Active Community je Savez udruga Operacija grad (Zagreb), a partneri na projektu: Savez udruga Rojc (Pula), KA-MATRIX (Karlovac), Grad Pula, Grad Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *