Četvrta radionica Dnevnika poezije

U utorak 28. rujna 2021. s početkom 19:00 sati putem online platforme Google meet održati će se četvrta radionica u sklopu aktivnosti „Dnevnik poezije“ iz projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Aktivnost se provodi online uz vodstvo mentora uz čiju pomoć će se stvarati različite vrste poezije kao što su „erasure poetry“, „poetry slama“ i „spoken word“. Radionice su predviđene su za 7 mladih osoba do 25 godina starosti.

Zainteresirani za sudjelovanje i dalje se mogu prijaviti putem e-maila: info@ka-matrix.hr ili broja mobitela 095/4446880

Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije (u iznosu od 402.339,00 kuna sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda) i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske (u iznosu od 71.001,00 kuna).

Više informacija o EU fondovima na: https://strukturnifondovi.hr/ i http://www.esf.hr/ Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.

Više informacija o EU fondovima na: https://strukturnifondovi.hr/ i http://www.esf.hr/

Sadržaj ovog priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *