Peta radionica online Dnevnika poezije

U srijedu, 6. listopada 2021. s početkom u 19:00 sati, putem online platforme Google meet-a održat će se peta radionica Dnevnika poezije uz stručno vodstvo mladog pjesnika Tomislava Augustinčića.
Ovo je zadnja radionica na kojoj se stvara poezija metodom erasure poetry (poezija stvorena brisanjem riječiiz postojećeg teksta). Aktivnost se nastavlja i dalje kreiranjem poezije uz primjenu metode poetry slam (izgovorena riječ pred živom publikom). Radionice su predviđene za 7 sudionika do 25 godina starosti. Još uvijek nam se stignete pridružiti prijavom na info@kamatrix.hr, pozivom na 095/444 6880 ili putem linka: https://forms.gle/U1h72mBvVdck61Lh7

Aktivnost se provodi u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 kuna i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna. Partner na projektu je umjetnička organizacija FORMAT C.

Sadržaj ovog priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *