Dani udruga 2012.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, TACSO – ured tehničke pomoći organizacijama civilnog društva u Republici Hrvatskoj i Nacionala zaklada za razvoj civilnog društva organiziraju Dane udruga 2012., koji će se  održati u Zagrebu od 14. do 16. lipnja 2012.

Ovogodišnji Dani udruga započet će panel raspravom o strateškim prioritetima za potporu razvoju civilnog društva u Republici Hrvatskoj, a bit će održano i nekoliko paralelnih okruglih stolova i rasprava o temama vezanim uz stvaranje poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva.
Po prvi puta, u subotu 16. lipnja 2012. održat će se Dan otvorenih vrata udruga na kojem će sve udruge koje to žele svim zainteresiranim građanima moći predstaviti svoj rad i projekte koje provode. Ovim putem pozivamo sve udruge i građanske inicijative u Republici Hrvatskoj da 16. lipnja 2012. otvore svoja vrata u vremenu od 10,00 do 13,00 sati, te predstave građanima svoj rad, a posebno programe i projekte financirane iz javnih izvora. Udruge i građanske inicijative koje se budu priključile Danu otvorenih vrata moći će dokumentirati dan otvorenih vrata u svojoj udruzi fotografijama i/ili isječcima iz lokalnih medija, kako bi organizatori Dana udruga mogli odabrati najbolje i prikladno ih nagraditi.
Svi zainteresirani za sudjelovanje na Danima udruga, kao i udruge zainteresirane za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata svoje prijave mogu poslati zaključno do 28. svibnja 2012.
više na: www.uzuvrh.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *