Drainspotting: radionica

alexfischer.netnedjelja, 06.05. 11:00 Haulikova 22, Karlovac
Njemački umjetnik s nizozemskom adresom, Alex Fischer, održati će u Karlovcu radionicu na kojoj će uživo predstaviti svoj rad drainspotting (precrtavanje otiska uličnih šahtova na papir). Uz papir otisak karlovačkih šahtova koristiti će i kao šablonu za otiskivanje na druge materjale i predmete (platnene torbe, majice, vrećice i sl).

Radionica je ujedno i najava izložbe radova Drainspotting koja će se održati u Karlovcu i Zagrebu na jesen.

Materijal (boje, kistovi i drugo), kao i majice i torbe bit će osigurane za sudionike radionice, no pozivamo sve koji će sudjelovati na radionici, ukoliko žele, donesu i svoje odjevne predmete na kojima žele otisnuti dio “lokalne infrastrukture”.
Uz Karlovac tijekom vikenda radionica će se održati i u Dugoj Resi i Ozlju pa pozivamo zainteresirane iz tih gradova ako žele sudjelovati da nam se jave na 095 444 6880 ili mail denis@ka-matrix.hr.

Radionica se odvija u sklopu progrma Novakultura _ Hibridni grad .018. te projekta StreetArt autobus 2018.
Program Nova kultura Hibridni grad 018. odvija se uz potporu Ministarstva kulture RH, Zaklade kultura Nova, Grada Karlovca, Karlovačke županije.
Street art Autobus 2018 odvija se kroz platformu Clubtura uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Zagreba – gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i
Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva / projekt Centri znanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *