Moment kulture: Izložba Pretty in pink

18.10.2021. 18:00 h , Infoshop Karlovac // MUZA // Jurja Haulika 22
KA-MATRIX organizira izložbu Pretty in pink mlade dugoreške fotografkinje Lucije Krašić, 18.10. u prostorijama Infoshopa i dk centra MUZA s početkom u 18:00 sati.

FACEBOOK

U svojoj prvoj samostalnoj autorskoj izložbi Lucija predstavlja niz fotografija posvećenih prirodi. Spoj ljubavi prema lutanju i prirodnim ljepotama uhvaćenim kroz razdoblje od 6 godina – od planina i šuma do rijeka i mora. Sama tematika je u toplim, najviše ružičastim tonovima pa je tako i sama izložba dobila naziv „Pretty in pink“.
——————————————————-
Lucija Krašić rođena je 1993. godine u Karlovcu. Po zanimanju je fotograf, a aktivno se počela baviti fotografijom 2015. u razdoblju kada je živjela na moru gdje je i dobila najveću inspiraciju za svoja umjetnička djela. Od tada hvata sve vrijedne trenutke sa svojih putovanja koji najviše uključuju fotografije pejzaža, a uz to bavi se street art umjetnosti, grafičkim dizajnom i aktivno sudjeluje u kulturno – umjetničkim programima.
Izložbu organizira udruga KA-MATRIX uz potporu Ministarstva kulture i medija RH i Grada Karlovca kroz program Moment kulture i Klub za mlade MUZA
——————————————————
!!!VAŽNO!!!
Sukladno odlukama Stožera, obavezno je pridržavanje propisanih mjera, stoga je ulaz ograničen uz obavezno nošenje maski. Molimo sve posjetitelje ukoliko dolaze na izložbu da se pridržavaju mjera i drže distancu, a na ulazu upišu vlastite podatke.
Posjetitelji koji imaju neke od simptoma mole se da ne dolaze na samo događanje.
Za više informacija obratite nam se na info18.10.2021. 18:00 h , Infoshop Karlovac // MUZA // Jurja Haulika 22

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *