Prijave na drugi modul radionica Virtualne slikovnice

Radionice virtualne slikovnice u okviru projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ završavaju s prvim modulom „Priroda je izvori priča“ i nastavljaju s drugim „Suradnjom do knjige“ koji uključuje kulturno – umjetničku tematiku kojim se aktivno razvija književno stvaralaštvo među osnovnoškolcima.

Korištenjem bilješki i materijala prikupljenih tijekom provedbe prvog modula, polaznici će kroz individualnu i grupnu mentorsku pomoć zajednički osmisliti i izraditi sve elemente koji će u cjelini činiti virtualnu slikovnicu. Modul uključuje šest radionica u trajanju 90 online minuta tijekom kojih će se koristiti različite tehnike pisanja, ilustriranja i rada u grupi.

Prijava za radionice virtualne slikovnice su otvorene do 01.11.2021. i zaprimaju se putem e-maila: info@ka-matrix.hr , na mobitel 095/ 444 6880 ili link:

https://forms.gle/wofJ8EMQdX2aFbgi8

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 kn i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00kn. Više informacija o EU fondovima : www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr .

Projekt provodi udruga KA-MATRIX u partnerstvu s Formatom C.

Sadržaj ovog priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *