Noć muzeja 2016 u Infoshopu

infoshoplogo sqKA-MATRIX u Noći muzeja 2016. organizira predstavljanje prvog izdanja foto-fanzina eZINe #1 iza kojeg stoji karlovački fotograf Pavle Kocanjera te otvoranje izložbe plakata nastalih u okviru projekta “Mayday! Majdan! Mayday!”. Izložba i predstavljanje fanzina održati će se 29. siječnja, u prostoru karlovačkog Info-shopa (Haulikova 22, 1.kat) s početkom u 20:00 sati.

više o programu

Izložba “Mayday! Majdan! Mayday!”

Projekt “Mayday! Majdan! Mayday!” voditeljice Antonije Eremut i suradnika na projektu arhitekta Frane Dumandžića bavi se revitalizacijom napuštenog tupinoloma u Solinu i prenamjenom u prostor za zajednicu. Plakati izloženi u Karlovcu su radovi studenata polaznika arhitektonske radionice koju je organizirao Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu. Radovi prikazuju projektne ideje uređenja interaktivnog, participativnog parka i vrta na platou nekadašnjeg tupinoloma. Izložba se organizira u suradnji s mrežom Urbanistička početnica.
više o projektu

eZINe #1

eZINe #1 donosi pregršt fotografija napravljenih tijekom trotjedne europske turneje benda Left to Starve gdje su nastupali u mahom skvotiranim prostorima i društvenim centrima. Autor fanzina će govoriti o lokacijama koje su posjetili te prikazati fotografije koje nisu uvrštene u fanzin, a u predstavljanju će mu se pridružiti i kolega iz benda, Dominik Mrgan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *