Standardi otvorenog i dobrog upravljanja za jedinice lokalne samouprave

P6120438 18.02. 10-16 sati // dvorana Udruženja obrtnika, Haulikova 14, Karlovac //
U okviru projekta STAR VOICE 18. veljače s početkom u 10 sati u dvorani Udruženja obrtnika održati će se radionica Standardi otvorenog i dobrog upravljanja za jedinice lokalne samouprave. Radionica je namijenjenima predstavnicima Grada Karlovca i Karlovačke županije a vodit će ju Duje Prkut iz GONG-a.

G. Prkut stručnjak je za antikorupcijsku politiku, izborno zakonodavstvo, otvorenost i transparentnost rada tijela javnih vlasti, sukob interesa te pravo na pristup informacijama.

Ovo je prva radionica u sklopu projektne aktivnosti “Jačanje kapaciteta za predstavnike ključnih dionika”

… o projektu …

Projekt „STAR VOICE: Karlovačko javno-civilno partnerstvo za sudjelovanje građana i povećanje transparentnosti za revitalizaciju stare gradske jezgre – Zvijezde“ financiran je od Europske unije . Projekt je prijavljen u sklopu natječaja IPA 2012: Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima.
Nositelj projekta je KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj, a partneri su Grad Karlovac, Fakultet
političkih znanosti u Zagrebu, Udruga za razvoj građanske i političke kulture Polka i Veleučilište u Karlovcu.

Cilj projekta s proračunom od 152.988,07 eura (1.165.769,09 kuna) je provesti deliberativne oblike sudjelovanja građana u upravljanju javnim dobrima grada Karlovca i omogućiti građanima, organizacijama civilnog društva i ključnim dionicima aktivno nadziranje i sudjelovanje u „zajedničkom upravljanju lokalne zajednice”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *