Online centar podrške društveno korisnom učenju – “Znanjem do Zvijezde”

Na poveznici http://www.dkau-centar.eu/ od danas se može pristupiti online centru podrške društveno korisnom učenju. Online centar podrške društveno korisnom učenju zamišljen je kao “one stop shop” za uvođenje i provođenje metodologije društveno korisnog učenja. Omogućava pristup informacijama o društveno korisnom učenju nastavnicima visokoobrazovnih institucija, predstavnicima organizacija civilnog društva te studentima.

Na online centru podrške će se moći pratiti svaki korak provedbe projekta, pomoću najava projektnih aktivnosti, fotografija, videozapisa i ostalih sadržaja. Potrebno je naglasiti kako je putem poveznice “Imaš pitanje?” moguće postaviti pitanje o društveno korisnom učenju. Odgovoreno pitanje će se pojaviti u zasebnoj rubrici “DKU FAQ” (često postavljana pitanja) gdje će postojati lista svih postavljenih pitanja i pripadajućih odgovora.

Online centar podrške društveno korisnom učenju uspostavljen je u sklopu projekta “Znanjem do Zvijezde – primjena društveno korisnog učenja na kulturnom nasljeđu zajednice”, KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj u partnerstvu s Veleučilištem u Karlovcu.

Projekt je sufinanciran od strane Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Uspostava online centra podrške sufinancirana je u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta je 763.224,25kn. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 648.740 kuna, a preostali iznos Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt traje 21 mjesec, od 19. ožujka 2018. do 18. prosinca 2019.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *