Performance Both shadow and light i večer Otvorenog mikrofona na Sceni

hibridni grad mala scena ka-matrix attack performancesubota, 11.11.2017. od 21:00 Mala scena Hrvatskog doma, Karlovac
KA-MATRIX u suradnji sa zagrebačkim AKC Attack! organizira večernji program koji se sastoji od plesnog performansa BOTH SHADOW AND LIGHT, spoken word dijela pod naslovom Open Mike i popratnog programa Jahstice Sound. Program će se održati u subotu 11. studenog s početkom u 21:00 sati ispred i na Maloj sceni Hrvatskog doma.

Program
20:00 postavljenje scenografije
21:00 Eamonn Shanahan
21:10 performance Both Shadow and the Light
22:00 Open Mike
23:00 Jahstice Sound

 

Plesnim performanceom Both shadow and light karlovačka performerica Magmatikka predstavlja novu koreografiju za koju je pripremljena posebna scenografija, video i glazbena podloga. Kroz solo performans kombinira ples, poi performance art i glumu, a kroz izvedbu kao medij koristi manipulaciju objekta, pokret i dramski izričaj. Kroz eksperimentalni improvizirani nastup autorica u svom stvaralačkom procesu istražuje sfere pokreta u igri svjetla i sjene odnosno pokazuje put svog osobnog razvoja kroz otkrivanje funkcije i manipulacije objektima. Performance, zvuk, video i scena nastali su kroz kolaborativni rad više autora. Performance će sa svojim spoken word otvoriti Eamonn Shanahan.

Drugi dio programa, Otvoreni mikrofon / OPEN MIKE, sastoji se od autorskog čitanja poezije u koji su pozvani svi zainteresirani koji žele prisutnima predstaviti svoje uradke.
U OPEN MIKE čitanju mogu sudjelovati svi koji žele ili se pojave, bilo izvedbom autorskih materijala ili obazrivim slušanjem. Od gostiju već sad možemo najaviti Borisa Kvaternika, Vedranu Pavlek, Gorana Zajčeka, Maria Stojanovića i Anitu Jeznu iz Zagreba. Program se zatvara dub slušaonom Jahstice Sound.
Open Mike i nastup Jahstice Sounda dio su programa ReaWL Tour.
https://soundcloud.com/jahstice-sound

Program Nova kultura _ Hibridni grad .017 provodi uduruga KA-MATRIX uz potporu zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Karlovca i Karlovačke županije.
ReaWL Tour 2017. provodi Autonomni kulturni centar u suradnji s platformom Clubture i udrugom KA-MATRIX iz Karlovca.

FACEBOOK EVENT >>>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *