PIŠI! – radionica izrade fanzina

fanzini_web_banner_10112017_2petak, 10.11. 18:00 Infoshop, Haulikova 22, Karlovac
Attack! u suradnji s KA-MATRIX-om organizira Radionicu pisanja i izrade fanzina. Sudjelovanje je slobodno za sve zainteresirane, bez obzira na predznaje. Radionica se sastoji od primjene nekoliko metoda dobivanja literarnog uratka, a polaznici će proći, osim klasičnog pristupa, i one rijetke pristupe pisanju literarnog uratka kao što je „found word poetry“ i asemičko pisanje.

Metodom „cut&paste“ na kraju radionice cijela grupa pristupa izradi poetskog fanzina, kombinirajući pisane uratke i ilustracije, u crno-bijeloj tehnici.

Voditeljica radionice je Sunčica Remenar

Sunčica Remenar, radi kao profesorica u srednjoj školi, ali i kao aktivistica od 1999. godine u području nezavisne kulture i volonterka u neprofitnoj udruzi Autonomni kulturni centar u Zagrebu .
Pokretačica radionica pisanja u Attacku od 2011. do 2013. godine, sudionica literarnih kružoka Proezlotta od 2013. do danas, suorganizatorica večeri autorskih čitanja Otvoreni mikrofon (2011.-2017.) i voditeljica radionice pisanja slikovnice (S)Likovnica. U slobodno vrijeme piše poeziju i bavi se fotografijom.

Radionica u okviru ReaWL Tour 2017. provodi Autonomni kulturni centar u suradnji s platformom Clubture i udrugom KA-MATRIX iz Karlovca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *