Predavanje i javna rasprava o kulturnom menadžmentu

znanjem_do_zvijezda_cropKA-MATRIX – udruga za društveni razvoj organizira predavanje i javnu raspravu na temu kulturnog menagementa. Javna rasprava će se održati u Knjižnici za mlade (Banjavčićeva 8) u četvrtak, 25. travnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati i otvorena je za javnost.

U sklopu rasprave doc. dr. sc. Sanja Lončar (Odsjek za etnologiju i kulturnu antropologiju, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu) održat će predavanje Uključivanje lokalne zajednice u planiranje i upravljanje okolišem. Nakon predavanja uslijedit će moderirana rasprava otvorena pitanjima i doprinosima iz publike.

Ovo je prva od četiri rasprave koje će biti organizirane u sklopu projekta “Znanjem do Zvijezde – primjena društveno korisnog učenja na kulturnom nasljeđu zajednice”, kojeg KA-MATRIX provodi u suradnji s partnerom Veleučilištem u Karlovcu.

Projekt traje 21 mjesec, od 19.03.2018. do 18.12.2019. godine.
Projekt je sufinancirala Euorpska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta iznosi 763.224,25 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 648.740,61 kuna (85%), a preostali iznos Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (15%).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *