Radionica izrade fanzina

KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje u radionici izrade fanzina, koja će se održati u subotu, 10.10.2020. godine, u sklopu programa Infoshop Karlovac, s početkom u 17h u prostoru Male urbane zajednice (Jurja Haulika 22).

Radionicu izrade fanzina vodit će Pavle Kocanjer, snimatelj, glazbenik i fotograf, autor više zapaženih fotofanzina, među kojima se ističe njegov najnoviji fanzin SviTak.

Radionica se sastoji od dva dijela. U prvom dijelu, Pavle Kocanjer će sudionicima radionice predstaviti novi, četvrti broj svojeg fanzina SviTak, pritom objašnjavajući povijest, format i izradu fanzina, dok će u drugom dijelu sudionici izraditi fanzin koji će potom biti dostupan za čitanje u Infoshopu (MUZA, Jurja Haulika 22, 1. kat). Radionica je namijenjena za sve dobne skupine.

S obzirom na epidemiološke uvjete, sve zainteresirane molimo da se prijave za sudjelovanje do četvrtka 08.10.2020. na e-mail info@ka-matrix.hr.

Za sve druge informacije molimo da se obratite na e-mail info@ka-matrix.

Program Infoshop Karlovac vodi KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj, a sufinancira Ministarstvo kulture Republike Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *