Radionica Prilagodba procesa mapiranja potreba lokalnih zajednica i suradnja sa socijalnim partnerima

Radionicom Prilagodba procesa mapiranja potreba lokalnih zajednica i suradnja sa socijalnim partnerima održanom utorak 25.1.2022. KA-MATRIX s udrugama Eko PAN i Avadhuta nastavlja se s provedbom projekta Partnerstvom i suradnjom do održive zajednice .
Radionicom su sudionici, članovi/ice karlovačkih udruga civilnoga društva i ostali, nastavili sa započetim procesom mapiranja potreba lokalnih zajednica i učinkovitijih odgovora na krizne situacije.

Projekt Partnerstvom i suradnjom do održive zajednice započeo je krajem 2021. godine s ciljem informiranja i povezivanja lokalnih organizacija civilnog društva na području Karlovca i Karlovačke županije kako bi se pravovremeno i učinkovito odgovorilo na potrebe zajednice u kriznim situacijama.
Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i prethodnih iskustava u radu i djelovanju. Radionicama se priključilo više organizacija i predstavnika/ca javnih službi iz Karlovačke županije.
Aktivnosti se nastavljaju u veljači pa pozivamo sve zainteresirane za ovu temu da se jave i priključe daljnjem radu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ ( UP.04.2.1.11.0583 ) sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kuna. Partneri na projektu su Avadhuta – udruga za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udruga za zaštitu okoliša i prirode.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za sva dodatna pitanja molimo da nas kontaktirate na denis@ka-matrix.hr ili telefon: 091 2227 091.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *