Pridružite nam se na prvom online javnom događanju “Dnevnik poezije: Pjesničko čitanje”

KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj organizira prvo online javno događanje pod nazivom “Dnevnik poezije: Pjesničko čitanje” u sklopu projekta “Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost”. Čitanje, u trajanju od sat vremena, održati će se u subotu 29. siječnja, 2022. godine s početkom u 19:00h preko online platforme Google meet.

Na događanju će polaznici radionica predstaviti svoja djela nastala kroz 20 participativnih radionica, razgovarati s publikom o samim vrstama poezije koje su prošli i iskustvima koje su stekli. Autori koji će predstaviti svoja djela su: Ana Protrka, Marija Hardi, Mary Magdid, Matea Boban, Ignac Ratkovid i Damjan Milčid te voditelj Tomislav Augustinčić.

Pjesničko čitanje namijenjeno je svim zainteresiranim osobama, a za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na https://rb.gy/mobyzk nakon koje će se dobiti link za događanje.

Projekt “Podijeli svoju priču” izravno povećava socijalnu uključenost djece i mladih do 25 godina starosti, kroz provedbu online kulturno umjetničkog sadržaja. Ciljevi su projekta su povećati socijalnu uključenost djece i mladih kroz provedbu kulturno – umjetničkih online sadržaja te razviti socijalne i kreativne vještine, znanja djece i mladih koja de doprinijeti njihovoj boljoj socijalnoj uključenosti.
Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 71.001,00 kn i iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od
402.339,00 kn.

Projekt se provodi u partnerstvu s umjetničkom organizacijom FORMAT C.

Više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr
Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *