Radionice u sklopu projekta “Podijeli svoju priču” – siječanj

Udruga KA-MATRIX će u petak, 28. siječnja 2022. s početkom u 19:00 sati održati trinaestu radionicu kreiranja virtualne slikovnice, koja ujedno čini i prvu radionicu zadnjeg modula “Pozitivno online”.  Uz vodstvo dječje književnice Ivane Francišković Olrom te ilustratore Maria Šimića i Sanju Kolenko, sudionici će raditi na stvaranju više književnih djela, suradnji, međusobnom umrežavanju, a prolaziti će i kroz različite ilustratorske i digitalne tehnike i tehnologije kako bi što bolje mogli izraditi svoju virtualnu slikovnicu.

Do kraja siječnja, očekuje nas i sedma radionica eksperimentalne digitalne animacije, u ponedjeljak, 31. siječnja 2022. u 17:30 h, a namijenjen je stvaranju finalnog videa,  s kojom ujedno i završavamo prvi modul.

Prijave za drugi modul digitalne animacije i dalje su u tijeku. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail: info@ka-matrix.hr i mob: 095/444-6880

Aktivnosti se provode u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 kuna i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna.
Partner na projektu je umjetnička organizacija FORMAT C.
Više informacija o EU fondovima: www.strukturiranifondovi.hr i www.esf.hr
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *