Street Art Karnewal započinje u Lovincu

streetartka_201621.-23.09.2016. Dom kulture, Lovinac
KA-MATRIX u suradnji s udrugama UKE i Attack! u Lovincu u Lici organizira program posvećen uličnoj umjetnosti na kojojem će se predstaviti karlovački, dugoreški i zagrebački autori. Program započinje otvorenjem izložbe u Domu kulture u Lovincu 21. rujna u 17 sati, a nastavlja se radionicom na otvorenom iduća dva dana.

Uz otvaranje izložbe na radionici ulične umjetnosti za djecu osnovne škole iz Lovinca i sreetart akciji sudjelovat će ulični umjetnici iz Zagreba, Manemei i Lons i Tally Rayne Adams iz Karlovca.

Prisutni će moći tako vidjeti i naučiti neke od tehnika koje se koriste u uličnoj umjetnosti (stencil art, graffiti, naljepnice, paste upovi i sl.).
Program u Lovincu nastavak je dugogodišnje uspješne suradnje više organizacija, a nastavak akcije promocije ulične umjetnosti nastaviti će se u Vukovaru i Duga Resi. Nakon ovih aktivnosti karlovačko/dugoreški umjetnici predstaviti će se krajem godine na zajedničkim izložbama u Puli i Zagrebu.

—————–

Projekt Streetart KArnewall provodi udruga KA-MATRIX u partnerstvu s Attack!-om (Zagreb), te suradnicima VUKA-om (Vukovar), UKE (Lovinac) i Savezom udruga Rojc (Pula) kroz platformu CLUBTURE.

Projekt se provodi uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Zagreba – gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade “Kultura nova”
i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva / kroz projekt Centri znanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *