Sudjelujte u programu SAY: Street Art Youth 2019

13529247_1074853122562810_3496715667936817239_nKA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj poziva zainteresirane mlade u dobi od 18 do 30 godina da sudjeluju u razmjeni mladih “SAY: Street Art Youth”, koja će se održavati pet dana, od 18. do 22. ožujka ove godine, na Maloj sceni Hrvatskog doma. Projekt razmjene mladih organizira se u suradnji s udrugama Abyss of Mind iz Poljske i K.A.NE iz Grčke.

Broj sudionika je ograničen pa se pozivaju zainteresirane mlade osobe koje žele sudjelovati u kreativnim i poticajnim radionicama, stjecati nova iskustva i osobne vještine, vježbati znanje stranih jezika i steći značajna prijateljstva, a ponajviše biti aktivni građani i pokretači promjena u svojoj sredini!

Poziv je otvoren za sve zainteresirane, što znači da nije potrebno prethodno iskustvo u Erasmus+ razmjenama mladih.

>>>>>>>Prijave su moguće putem on-line obrasca koji se nalazi na ovom LINKu
Rok za prijavu je najkasnije ponedjeljak 11. ožujka 2019.

Projekt za svoj cilj ima želju uključiti mlade, zainteresirane za jačanje svojeg kritičkog mišljenja i inicijative te stjecanje i razmjene iskustava, u proces revitalizacije javnih prostora u Karlovcu kroz (uličnu) umjetnost i aktivizam. Kroz niz radionica koje primjenjuju metode neformalne edukacije, sudionici će se upoznati s temama aktivizma, ljudskih prava i tolerancije, aktivizma mladih u različitim kontekstima i zemljama i ulozi mladih u revitalizaciji javnih prostora. Kroz cijelu razmjenu, sudionici će sudjelovati u stvaranju sadržaja za event i multimedijalnu instalaciju “SAY EVENT: Intervention”.

Od sudionika se očekuje da ravnopravno i aktivno sudjeluju u radionicama i aktivnostima, te da naprave dvije “domaće zadaće” u kojima će im aktivno pomoći tim iz KA-MATRIX-a.

Više informacija o projektu možete saznati upitom na tomislav@ka-matrix.hr i lana@ka-matrix.hr!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *