trening: Kulturni i društveni centri kroz civilno-javno partnerstvo

tribina 211./12.06.2014 u 11:00 Hrvatski dom, Kurelčeva 4, Karlovac
Namjera je tijekom dvodnevnog treninga Kulturni i društveni centri kroz civilno-javno partnerstvo kroz zajednički rad osmisliti i razraditi procedure komuniciranja, zajedničke odgovornosti spram financiranja, održavanja, upravljanja i programiranja društveno-kulturnog centra u Karlovcu. Obzirom da u Karlovcu postoji ideja i potreba za utemeljenjem društveno-kulturnog centra raspravljat će se i pokušati detektirati stvarne potrebe lokalne scene za rad i programe.

Edukacija se provodi uz vodstvo trenerice Emine Višnić iz zagrebačkog Centra za nezavisnu kulturu Pogon te Pieta Forgera iz belgijske mreže društvenih i kulturnih centara Vlabra’ccent.

Trening organizira KA-Matrix – udruga za društveni razvoj u okviru projekta Making Space for Active Community kojim se želi unaprijediti utjecaj udruga civilnoga društva u društvenom i kulturnom razvoju lokalnih zajednica kroz osiguravanje javnih infrastruktura uz participativni, svima pristupačan i održiv model vođenja i upravljanja i razvijanje vidljivih civilno-javnih partnerstava.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *