TV WALL 23 u galeriji ZILIK

18.11.2023. 18:00 ZILIK, Karlovac
TV Wall naziv je instalacije / radionice / kolaborativnog programa nastalog kroz Free Art Glitch rezidenciju koju udruga KA-MATRIX provodi zajedno sa zagrebačkom umjetničkom organizacijom Format C u okviru programa Nova kultura _ Hibridni grad.

TV WALL je izložba i TV instalacija od 20-ak CRT televizijskih ekrana kroz koju ove godine predstavljamo radove nastale na umjetničkoj rezidenciji provedenoj u Karlovcu u kolovozu ove godine.
Audio i video materijale koje ćemo predstaviti na instalaciji snimali su Dina Gligo, Denis Mikšić, Vedran Gligo i Antonio Krstić u pogonima Tvornice turbina Karlovac pod vodstvom zagrebačkog multimedijskog umjetnika Tina Dožića. Video materijali potom su editirani različitim alatima (Tomato, HeX, Avidemux, KDENLive) i pripremljeni za objavljivanje.
Dio instalacije je i zvučna kulisa – audio materijali koji će osim zvučne podloge na izložbi / instalaciji TV wall bit će postavljeni za slobodni download na internetske servise te će se korisititi soundtrack glitch dokumentarca koji zajednički producira ekipa Formata C i udruge KA-MATRIX.

Sve zainteresirane za sudjelovanje u postavljanju izložbe / instalacije pozivamo da nam se jave na info@ka-matrix.hr, telefon 095 444 6880 ili putem Facebook eventa / kontakta. Više informacija objavljivat ćemo na Facebook eventu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Instalaciju TV Wall organizira KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj u suradnji s umjetničkom organizacijom Format C u okviru programa Nova kultura_Hibridni grad 023. uz potporu Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija RH, Karlovačke županije, Grada Karlovca i pomoć Dječjeg doma Vladimir Nazor..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vodstvo snimanja: Tin Dožić
snimanje: Dina Gligo, Tin Dožić, Denis Mikšić, Antonio Krstić
audio obrada: Dina Gligo, Tin Dožić, Denis Mikšić, Bobo, Vedran Gligo
video produkcija: Denis Mikšić
audio programiranje: Vedran Gligo
izložbeni postav: Denis Mikšić, Dina Gligo, Vedran Gligo
produkcija: KA-MATRIX i Format C
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PROGRAM
POSTAVLJANJE INSTALACIJE: petak, 17.11. od 16:00 sati
OTVORENJE: subota 18.11.2023. ui 18:00 sati
Instalacija se može pogledati svaki radni dan od 17 do 19 sati ili prema prethodnom dogovoru

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *