Nova izložba u MUZI: Dobrodošli u Antropocen

infoshop karlovac muza ka-matrix nadan sarvan 09.11. Infoshop (MUZA, Haulikova 22, 1. kat)Karlovac 18:00 sati ///
Dobrodošli u Antropocen, naziv je nove izložbe koja će biti postavljena u karlovačkoj MUZI. Radi se o izložbi radova pulskog autora Nadana Sarvana koju KA-MATRIX organizira unutar programa Moment kulture.

Otvaranje izložbe zamišljeno je kao susret s autorom koji će predstaviti svoj rad kroz projekciju radova koji obuhvaćaju crteže, grafike i ulične murale.

Radovi su nastali u zadnjih godinu dana, inspirirani najavom ulaska u novo geološko razdoblje, Antropocen.
Atropocen je ime predloženo za novu epohu, onu u kojoj ljudska aktivnost počinje imati odlučujući utjecaj na Zemljine ekosustave. Posljedice tog utjecaja svakodnevno oblikuju našu okolinu dinamikom koja nije prethodno viđena i otvaraju brojna pitanja vezana za budućnost naše planete.

FACEBOOK EVENT

O AUTORU…

Nadan Sarvan rođen je 1989. godine u Puli, gdje završava opću gimnaziju. Student je diplomskog studija Krajobrazne arhitekture na Agronomskom fakultetu u Zagrebu.
Crtanjem se bavi od osnovnoškolske dobi. U svojim radovima najviše se koristi tehnikom ‘dotworka’ te se uz klasične crtačke tehnike bavi se i oslikavanjem murala.
Samostalno je izlagao na izložbama u prostorima Autonomnog kulturnog centra ‘Medika’ i ‘Reci:klaonice’ u Zagrebu, u sklopu Centra za mlade u Čakovcu te na 10. Anti Fa festivalu u društvenom centru ‘Rojc’ u Puli.
——-
Program organizira Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX u okviru Momenta kulture karlovačke Male knjižnice nezavisne kulture – Infoshopa uz potporu Ministarstva kulture RH.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *