KA-MATRIX započinje s novim projektom „Ovo je moja priča” za bake, djedove i unuke

ovojemojaprica_665KA-MATRIX poziva sve zainteresirane bake, djedove i unuke da se uključe i sudjeluju u projektu “Ovo je moja priča – doprinos razvoju kvalitete života starijih i djece”. Program će se provoditi kroz mjesečne radionice na kojima će polaznici zajedno osmišljavati i potom ilustrirati vlastite priče u obliku kratkih djela, pjesme ili nekog drugog oblika koji im najviše odgovara.

Na ovaj način omogućuje se kreativno druženje između onih koji najviše osjećaju posljedice izolacije uslijed pandemije i potresa, starijih sugrađana i djece.
Tijekom provedbe projekta bit će organizirana druženja i razmjena znanja i ideja s književnicima/ i spisateljima kako bi razvili svoje priče koje će na kraju biti i javno izdane i objavljene.
Sudjelovanje u projektu je besplatno a provoditi će se u Infoshopu Karlovac (MUZA, Jurja Haulika 22) i/ili online putem ako će tako zahtijevati epidemiološke mjere do prosinca 2021.godine.
Svi zainteresirani timovi baka, djedova i unuka pozivaju se da se prijave mailom na info@ka-matrix.hr, telefonski na 095/4446880 ili osobno u prostorijama udruge (DC MUZA, Jurja Haulika 22, Karlovac) s imenom i prezimenom do 15.09.2021. godine
Projekt „Ovo je moja priča” provodi se uz sufinanciranje Karlovačke županije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *