KA-MATRIX i URK organiziraju audio radionice na Maloj sceni

18.-20.08.2020. Mala scena HD, Karlovac///
Udruženje za razvoj kulture (URK) u partnerstvu s udrugom KA-MATRIX organizira radionice audio produkcije koja će se održavati na Maloj Sceni HD od utorka, 18.08. do četvrtka, 20.08.2020. Radionice traju od 18:00 do 21:00 sati.

Za sudjelovanje na radionicama je potrebna prijava putem e-maila pacak@mochvara.hr
Prijava mora sadržavati ime i prezime, kontakt i iskustvo (ukratko).
Napomena: broj polaznika ograničen na 15, a prijave traju do 16.08. ili dok se ne popune sva mjesta.

FACEBOOK

~~~

“Močvarine putujuće radionice tehničke produkcije” projekt je koji se provodi kroz platformu ‘Clubture’. Cilj projekta je upoznati polaznike s osnovama tehničkog posla (audio i rasvjeta primarno) i prenijeti im praktično znanje s kojim će kroz vrijeme i sami biti u mogućnosti odrađivati osnovne tipove posla, a potencijalno i više od toga.

Voditelj radionica je Filip Pacak, tonski tehničar kluba Močvara u Zagrebu i voditelj/koordinator tehnike u Pogonu – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade. Završio je preddiplomski studij na SAE Instituteu u Ljubljani te je radio na raznim vrstama tonskog posla (TV, radio, studio, koncerti, filmovi…). Uspješno vodi radionice zadnje 3 godine, a sada nam dolazi i u Karlovac na Malu Scenu HD.

Teme radionica su: teorija zvuka, percepcija zvuka, osnovna audio oprema (konzole, mikrofoni, kablovi, pojačala, razglasi…), spajanje opreme, akustika i miksanje (studijsko i uživo/koncertno). Teme koje se prolaze uključuju i praktični rad.

Radionice su besplatne.

~~~

Močvarine putujuće radionice tehničke produkcije odvijaju se kroz platformu Clubture uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Zagreba – gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva / projekt Centri znanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *