Radionica visokog tiska

politicki 0317.02.2018. 12:00 Infoshop Karlovac, MUZA, Haulikova 22
KA-MATRIX organizira radionicu grafičkih tehnika pod vodstvom dizajnerskog dvojca This Town Needs Posters.

U prostoru Infoshopa Karlovac (MUZA, Haulikova 22 u Karlovcu) održat će se radionica visokog tiska na kojoj će sudionici naučiti koristiti alate za “uradi sam” izradu raznih tiskanih materijala (plakati, letci, bookmarkovi i sl.).
Tehnika visokog zbog svoje pristupačnosti i jednostavnosti otvara široke mogućnosti, od grafičkog izražavanja do umjetničkog bavljenja plakatima i drugim promidžbenim alatima.

Iza imena This Town Needs Posters nalazi se grafičarsko – dizajnerski tandem Sven Sorić i Hrvoje Spudić koji na jedinstveni način daje odgovor na suvremenu opsesiju hi-tec dizajnom i vraća se u reciklažu starih, pomalo zaboravljenih grafičkih tehnika dajući im novi, suvremenom trenutku prilagođeni kontekst.

Ova radionica ujedno je i uvod u izložbu radova dvojca This Town Needs Posters koja će se održati u galeriji Studentskog centra u Karlovcu, u utorak 20. veljače u 19:00 sati.

Broj sudionika radionice je ograničen pa se poziva sve zainteresirane da se prijave putem Facebooka, maila info@ka-matrix.hr, telefona 095 444 6880 ili osobno u udrugu (Haulikova 22).
Sudjelovanje je slobodno, a oprema i materijal osigurani.

Facebook event —>

Program Nova kultura _ Hibridni grad .018 provodi udruga KA-MATRIX uz potporu zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Karlovca i Karlovačke županije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *